dimecres, 9 de febrer de 2022

Àlex Gisbert, coempresari de Gran Demeral, especialista en e-commerce


 Des de l'assignatura de Cultura Audiovisual de 1r de BTX, 

el Xavi Navarro i el Xavi Mendoza entrevistes l'Àlex Gisbert, un antic alumne de Dalí. 

________________________________________________

"Es podria dir que d'aquest institut no surten només bons estudiants, 

sinó que també bones persones."


________________________________________________________________
1. Quin any vas acabar els teus estudis al Dalí? Quants anys tens ara? On vius?


Vaig acabar els estudis al Institut Salvador Dalí fa sis anys, al 2015. Ara mateix tinc 23 anys. Avui dia encara continuo vivint al Prat de Llobregat, al mateix carrer que quan estudiava.


2. Què vas fer només acabar els estudis al Dalí?


El primer que vaig fer un cop vaig acabar l'institut va ser anar-me'n de vacances per desconnectar completament perquè em sentia molt cansat mentalment pels estudis del batxillerat. Va ser després que em vaig començar a replantejar on volia estar als pròxims deu anys i què volia fer.

Llavors va ser quan vaig fer la Selectivitat i vaig aconseguir accedir a la carrera universitària que volia.


3. Quins propòsits acadèmics i laborals tenies quan eres al Dalí?


Ja des d'aleshores tenia molt clar que volia emprendre el meu propi negoci i per això tenia en ment agafar una carrera com ara Administració i Direcció d'Empreses ja que aquests estudis em podrien facilitar que aconseguís acomplir el meu objectiu.


4. Has acabat fent el que volies? Estàs satisfet amb els resultats que has obtingut?


Sí, primer vaig acabar la universitat. Temps més tard, vaig acabar treballant com autònom, el que va significar el meu primer contacte amb el món laboral i un primer pas per apropar-me a la meva meta.


Fa set mesos vaig muntar una empresa amb la meva parella i un soci més


5. De què treballes actualment? En què consisteix la teva feina?


Actualment treballo en una empresa pròpia anomenada Gran Demeral SL ubicada a Castelldefels. Fem campanyes publicitàries, e-commerce (comerç electrònic).


I he de confessar que m’agrada molt el que faig perquè cada dia descobreixo coses noves.


6. Ha sentit que el Dalí t’ha ajudat en el teu desenvolupament acadèmic i personal? Com?


Penso que el Dalí és el millor institut del Prat i estic convençut que m’ha ajudat molt en els dos àmbits, en el personal i en l'acadèmic . Gràcies al seu ecosistema i a la gent que hi ha, tant professors com alumnes.


Es podria dir que d'aquest institut no surten només bons estudiants, sinó que també bones persones.7. Tens algun record especial de la teva estada al Dalí? En recordes alguna anècdota?


Tinc molts records, i tots diferents. Podria pensar en algunes gamberrades que vam fer, alguns professors...; també recordo els nervis que passava en els exàmens i tot una colla d'experiències boniques.

I també recordo alguna anècdota, com per exemple que la Rosa Vallvé em va ajudar molt a segon de Batxillerat, una etapa especialment complicada. També recordo els negatius del Marcel, alguna "bronca" de la Maria Muni perquè arribava tard... Però realment em quedo amb tots els bons moments que hi vaig passar i que em van fer millorar com a persona. 


8-Segueixes mantenint contacte amb excompanys del Dalí? I amb professors?


Actualment no hi tinc gaire contacte amb companys d'aquella època perquè cadascú fa el seu camí amb noves persones tot i que penso que és important mantenir contacte amb ex alumnes del centre i puc dir que encara mantenim contacte amb cinc o sis persones del Dalí i que entre nosaltres ens sentim amics de tota la vida. 


9-Com t’has sentit durant la realització de l’entrevista?


M’he sentit molt còmode i ha estat molt agradable. Ha sigut una entrevista de deu i per la vostra actitud ja veig que sou del Dalí.. Us felicito, heu estat molt atents a tota l'entrevista i heu procurat que em senti molt a gust durant l'entrevista.Moltes gràcies, Àlex. Esperem que hagis gaudit tant de l'entrevista com nosaltres i et desitgem bona sort pels teus projectes!


__________________________________________________

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada