diumenge, 10 d’octubre de 2021

Félix Contreras, enginyer agrònom


 

La Carolina Colmenero i la Noa García, alumnes ara de segon de Batxillerat de Cultura Audiovisual, ens presenten en aquesta entrevista el Félix Contreras, un exalumne del Dalí de fa molt de temps però que encara en recorda els anys que hi va passar. 

____________________________________


El Félix en la seva feina actual

_________________________________________________


1.- Quin any vas acabat els teus estudis al Dalí? 

Al Dalí, a l'edifici actual, vaig fer el que a la meva època era tercer de BUP i COU, que correspondrien als vostres primer i segon de batxillerat. El tercer al 1990-1991 i el COU al 1991-1992. 

Els dos primers cursos de BUP els vaig fer també al Dalí, però quan estava situat a l'altra punta del Prat, a dintre del pati del Baldiri Guilera.

A BUP i COU vaig fer la branca de ciències,  el que seria ara crec que el Científic biosanitari .


2.-  Què vas fer només acabar els estudis al Dalí? 

Doncs vaig fer la Selectivitat i vaig entrar anar a la universitat, a la UPC, per estudiar-hi Enginyeria agrònoma.


3.- Quins propòsits acadèmics i/o laborals hi tenies quan hi eres? 

Sempre m'havia agradat la Biologia o els temes relacionats amb la natura, el camp, els animals, etc., així que la meva intenció era estudiar biologia o enginyeria agrònoma o forestal, com finalment va ser.

4.- Has acabat, doncs, fent el que volies.  

Durant els meus primers 15 anys de vida laboral sí que vaig estar a empreses amb relació amb el que havia estudiat. Malauradament,  ara porto uns 7 anys en un altre sector que no té hi res a veure; per tant, ara mateix, no treballo on voldria.

5.- De què treballes actualment? En què consisteix la teva feina? T'agrada?

Actualment treballo al sector industrial, (packaging), com a Coordinador a Espanya i Portugal del departament de Customer Care, És una feina molt diversa, tractes de molts aspectes i, en el meu cas, va des de compres, facturació, atenció al client ( sobretot de grans empreses a les quals donem servei). També faig el control d'estocs del equip tècnic i m'ocupo de logística, de la qualitat, entre d'altres coses.  Tinc tasques específiques i d'altres de suport i coordinació de tot l'equip de companys que tinc al meu càrrec.

M´agrada?, em pregunteu. Doncs, a estones i segons quines parts, us he de confessar que no gaire, però en general està bé.

6. Has sentit que el Dalí t' ha ajudat en el teu desenvolupament acadèmic i personal ? Com?

Evidentment el Dalí és part del meu desenvolupament educatiu i personal; per tant, sí que crec que m'ha ajudat a ser qui sóc. A més, és una època important a la vida de qualsevol jove i normalment et marca. Sempre recordes professors (bons i dolents) i companys o amics, que en alguns casos mantens.

7.- Tens algun record especial d'aquella època, alguna anècdota? 

Una mica el que deia, professors, i companys i amics. Anècdotes? de tot una mica:..... però res especial o concret. Fa tants anys!!!!!!!!!!!!!!

8.- Quines assignatures recordes més?  

No és per ser pilota, però recordo a tercer de BUP, el que ara és primer de batxillerat, Llengua i literatura catalana amb l'Alba Sabaté, i també recordo Ciències naturals com les assignatures que més m'agradaven. A COU, sens dubte, Geologia i Biologia són les que més em van agradar. 

9.- Com recordes la teva classe? 

Gairebé no recordo tota la gent.... només alguns companys. Recordo que era a la part de dalt, diria que entrant a l'institut i pujant les escales cap a l´esquerra. Sé que era una època que començàvem a estar més pels estudis,.... però hi havia moments per tot!!

10.- Tens fotos d'aquella època? 

Fotos???  No en tinc cap ni una de l'institut.... en aquella època no teníem mòbil, ni càmeres de fotos digitals, i.... diria que ningú es feia fotos. De fet, crec que no tinc cap ni de la graduació. Ho sento!!!

_____________________________


Doncs moltes gràcies per aquesta entrevista que ens ha permès conèixer una mica més una època més antiga del nostre institut. 
__________________________________________________________

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada