diumenge, 2 de maig de 2021

NIL MARÍ GARCÍA, responsable de producció i de projectes de màrqueting esportiu

 

En aquesta entrevista realitzada per Jan Fernández, el NIL MARÍ GARCÍA 

ens explica la seva estada al nostre institut, una estada curta 

però que li ha deixat petjada. 

___________________________________________________


"Va ser al Dalí on vaig recuperar les ganes de seguir estudiant i anar cap a l'àmbit esportiu directament."


El Nil en l'actualitat

_______________________________________________


1.- Quin any vas acabar els teus estudis al Dalí?


Vaig cursar-hi l’any 2007-2008, només 4rt de l'ESO


-- Quants anys tens ara?


Ara tinc 30 anys,


-- On vius?


A Barcelona.


2.- Què vas fer només acabar els estudis al Dalí? (Estudis, feina)


Vaig fer FPM d’esports, seguidament FPS també d’esports i, per últim, la carrera Universitària de Ciències de l’Esport a Blanquerna. Durant els 4 anys de carrera vaig estar treballant a Holistk, un centre de fisioteràpia, desenvolupant feines d’entrenament personal i de rehabilitació.


3.- Quins propòsits acadèmics i/o laborals tenies quan hi eres?


El que tenia clar des de sempre era que volia dedicar-me al món de l’esport, però no sabia 100% a quin àmbit concret.


4.- Has acabat fent el que volies? 


Doncs sí, totalment.


5.- De què treballes actualment?


Actualment treballo com a responsable de producció i de projectes a una agència de màrqueting esportiu (LINE SPORTS AND ENTERTAINMENT). I més concretament, estic liderant dos projectes per marques que no tenen res a veure amb l’esport com són Nissan i Volkswagen; intento generar-los negoci a través d’accions publicitàries en l’àmbit esportiu.


-- En què consisteix la teva feina?


Per la part de producció, fer realitat els esdeveniments esportius que volem  desenvolupar. Des de la part estratègica del que ha de passar a l’esdeveniment juntament amb el Project Manager, assignació de tasques, contractació de proveïdors, i seguiment de muntatge fins el dia de la posada en escena.


En la part de Project Management, sóc la cara visible del client que compra el projecte.


Des de la venta, em centro en el desenvolupament del pressupost, en la gestió d’equip, a solucionar possibles incidències... També reporto al client els resultats finals, i li puc presentar nous projectes de renovació.


-- T’agrada?


Sí, molt.El Nil a l'edat que era a l'institut6.- Has sentit que el Dalí t’ha ajudat en el teu desenvolupament acadèmic i personal? Com?


Molt, moltíssim; en aquella època anava una mica perdut. I va ser al Dalí on vaig recuperar les ganes de seguir estudiant i anar cap a l'àmbit esportiu directament. Crec que és un institut que busca el millor per cada alumne, tractant de manera diferent cada persona segons les seves característiques personals
.
7.- Tens algun record especial de la teva estada al Dalí? En recordes alguna anècdota?


La meva mare treballava a l'institut, bé, encara hi treballa. I penso que és impossible d’oblidar aquella època.  He de reconèixer que tinc molt bon record de tots el professors, en especial de la Montse Pérez, una professora de matemàtiques súper maca i compromesa que em va ajudar molt en aquelles èpoques complicades d’adolescent; també me'n recordo molt del professor de Física i Química, el Jordi Fórneas, que va ser el meu tutor. D'ell en tinc molt bons records, sobretot per la bona energia que transmetia i tot el que s’aprenia de les seves classes. I també no vull deixar de fer especial menció al Jordi Segarra, feia de l'Anglès una assignatura súper divertida. Si hagués fet aquestes classes durant tota l'ESO, ara mateix tindria un nivell molt més alt d’aquesta llengua.Doncs moltes gràcies per haver compartit amb nosaltres el teu present i els records que guardes del Dalí!_________________________________________________________

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada