diumenge, 7 de febrer de 2021

MICAELA LO BELLO, hostessa de vol

 

Avui ens aproparem de la mà de l'Elena Agüero i de la Thais Ramos a MICAELA LO BELL0, que ens explicarà com ha aconseguit fer realitat el somni que tenia des de feia molt: ser HOSTESSA DE VOL

__________________________


La Micaela treballant d'hostessa de vol

1.- Quin any vas acabar els teus estudis al Dalí? Quants anys tens ara? On vius?

Vaig acabar segon de batxillerat l'any 2017; ara mateix tinc vint-i-un anys i visc a Berlín (Alemanya)


2.-Què vas fer només acabar els estudis al Dalí?(Estudis, feina)


De seguida que vaig acabar els estudis, vaig fer una entrevista per Ryanair a Barcelona; la vaig passar, i així vaig tenir l'oportunitat de fer un curs d’hostessa de vol a la ciutat italiana de Milà. Una vegada fet, em van enviar a treballar a Alemanya, concretament a Berlín.3.-Quins propòsits acadèmics i/o laborals tenies quan estudiaves al Dalí?


Des de sempre he sabut que no volia anar a la universitat, que em volia enfocar al món laboral; però és més, des de sempre havia sabut que el que volia era arribar a treballar de hostessa de vol. I estic molt satisfeta d'haver aconseguit el meu somni.4.-Has acabat fent el que volies, doncs.


Doncs sí, he acabat fent el que volia, però també és cert que amb el temps m'he adonat que vull fer altres coses a part del meu treball. Tinc ganes de dissenyar moda, dibuixar i pintar quadres... També m'agradaria tornar a ballar... Realment, hi ha moltes coses que vull tornar a fer.


5.-Ens expliques ben bé en què consisteix la teva feina?


Actualment treballo d'hostessa de vol. La meva feina consisteix a garantir la seguretat i comoditat del passatger sobre l'avió. I us he de confessar que no només m'agrada el meu treball, m'encanta. És un treball molt flexible, molt obert, pots conèixer persones diferents cada dia, mai no és un treball monòton, aprens molts idiomes, pots conèixer diferents països, ciutats, aeroports, etc. És un treball molt actiu.


També us he de dir, però, que també té coses negatives com ara estar lluny de la teva família per períodes llargs de temps o en dates assenyalades; possiblement no pots compartir amb ells dies importants com un aniversari o Nadal, però també és cert que sempre trobes la manera de poder estar-hi present i de forma incondicional.
                                                 La Micaela el dia de la seva graduació de 2n de Batxillerat 

6.-Has sentit que el Dalí t'ha ajudat en el teu desenvolupament acadèmic i personal? Com?


Quan hi estudiava, sempre em preguntava per què estic estudiant això si no em servirà de res; també em repetia que estic perdent el temps.


Ara bé, ara que estic ja immersa en el món del treball, m'he adonat de tot el que he après. I potser tot allò que abans trobaves sense sentit, doncs ara tot és diferent. Utilitzes els teus coneixements, fins i tot inconscientment, però ho fas, i òbviament en aquest sentit ha sigut de gran ajuda estudiar al Dalí. I a més, també hi ha la part personal. Amb els anys vas creixent, comets errors, te n'adones, corregeixes, canvies, millores i tot això inconscientment et fa créixer com persona. Arribes a adonar-te del que vols a la teva vida i del que no, de les persones que t'envolten i finalment et coneixes a tu mateixa, que és el més important.


                                                    

                                                      La Micaela en la seva etapa d'estudiant al Dalí

7.-Tens algun record especial de la teva estada al Dalí? En recordes alguna anècdota?


Sí, i sobretot recordo que vam ser una de les classes que més vegades vam guanyar carnaval i els que més ens treballàvem les disfresses.


                            ___________________________________________________________Doncs fins aquí aquesta entrevista amb la Micaela. Moltíssimes gràcies per ensenyar-nos que els somnis, si hi treballes, s'acompleixen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada