diumenge, 28 de febrer de 2021

ASUN BURGOS, "Demand Planner" a Levi's

 

     La Paula Rodríguez i la Berta Sánchez, alumnes de primer de Batxillerat de Cultura Audiovisual, han tingut l'oportunitat d’estar en contacte amb l'exalumna Asun Burgos, per fer-li algunes preguntes per tal de conèixer la seva experiència i el seu pas per l’institut. 

    L'Asun va ser de les primeres alumnes que va estrenar el nostre institut i també per això ens ha agradat molt poder-hi parlar. 


"L'institut, a més a més de formar-te acadèmicament, 

el que ens ajuda és a créixer com a persones."

_____________________________________________

Comencem amb les preguntes!

 


-Quin any vas acabar els teus estudis al Dalí? Quants anys tens ara? On vius?

Vaig acabar l'any 1992, l'any de les Olimpíades de Barcelona, així que ja fa anys d'això. Actualment tinc 46 anys i segueixo vivint al Prat de Llobregat.

 

-Què vas fer només acabar els estudis al Dalí? (Estudis, feina...)

Després del Dalí vaig continuar estudiant i vaig fer la Diplomatura d'Estadística a la UPC. Sóc de la generació que va estudiar l'E.G.B. i el C.O.U. i quan a la Universitat hi havia Diplomatures i Llicenciatures. Ens anomenen la Generació X!

Més tard, del 2000 al 2004, quan ja estava treballant, vaig fer la Llicenciatura d'Investigació i Tècniques de Mercat a la UOC (la Universitat Oberta de Catalunya). Ja ho veieu, les classes "online" fa molts anys que existeixen!

 

-Quins propòsits acadèmics i/o laborals tenies quan estudiaves al Dalí?

M'agradava molt la ciència, i de fet encara em continua agradant. No recordo tenir una vocació clara aleshores, però sí que tenia el propòsit de continuar estudiant per tenir millors oportunitats laborals. M'agradaven molt les Mates, la Física i la Química i la Biologia, tot i que les Llengües, la Filosofia o el Llatí també m'agradaven molt. De fet, a la Selectivitat, la millor nota la vaig treure en Llengua Castellana...curiós, si més no! També m'agradava molt Educació Física i em vaig plantejar durant un temps vincular la meva trajectòria professional al món de l'esport i estudiar INEF, el que avui dia és el Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport.

 

-Has acabat fent el que volies?

Sí. He acabat estudiant el que m'agradava i els anys de la Universitat també els recordo amb enyorança. A més a més, he tingut la sort que els estudis m'han ofert l'oportunitat de poder escollir les feines que m'agradaven.

 

-De què treballes actualment? En què consisteix la teva feina? T'agrada?

Doncs fa només un parell de setmanes que he canviat de feina. Durant molts anys, vaig treballar a Levi's® desenvolupant diverses tasques en diferents departaments relacionades sempre amb l'Anàlisi de Dades del negoci i en Màrqueting. Ara he pogut tornar a Levi's®, en una posició en l'àmbit europeu com a "Demand Planner" on m'encarrego de la planificació de la demanda dels clients i l'assortiment a les botigues. I sí, haig de dir-vos que la feina que faig ara m'agrada molt, moltíssim.

 

-Has sentit que el Dalí t'ha ajudat en el teu desenvolupament acadèmic i personal? Com?

L'institut, a més a més de formar-te acadèmicament, el que ens ajuda és a créixer com a persones. A tenir uns valors fonamentals per la nostra vida adulta que són la base del que serem com a persones, en el nostre entorn d'amistats, familiar i laboral. El respecte, el treball en equip, l'esforç, el pensament crític, l'empatia i la gestió de les emocions són valors que els continuem construint i treballant a l'institut.

 

-Tens algun record especial de la teva estada al Dalí? En recordes alguna anècdota?

Tinc un record del Dalí molt entranyable i sobretot perquè vam tenir la gran sort d'estrenar-lo! En els seus inicis, el nom de l'institut era el Prat II perquè el centre estava ubicat en el pati de l'institut Baldiri i Guilera en uns mòduls prefabricats. Així que, el canvi va ser molt beneficiós i una gran millora en les instal·lacions, tant com per recordar-se'n. Hi havia un pati immens, just on ara hi ha La Capsa. Tot aquest terreny on està l'estany i La Capsa eren dins de l'institut i es feia servir per fer les proves de resistència d'Educació Física.

Després de tots aquests anys, he pogut tornar a l'institut perquè el meu fill gran hi estudia. I hi ha records que tornen. Per exemple, m'he recordat que l'aula de Tecno que ara hi ha al pati era 'La Cantina' i podíem comprar l'esmorzar allà.

 

-I la darrera pregunta quin era el teu professor/a preferit? Som-hi! Mulla’t!

Recordo només el nom d'alguns dels profes que vaig tenir, com la Lourdes que va ser la meva tutora quan vam començar a primer i curiosament, també a COU, quan vam acabar. Era professora de Filosofia. I d'un profe de mates, en Miquel Dalmau, que després també vaig coincidir-hi a la Universitat. Recordo

l'Alba Sabaté que la vaig tenir un curs només. L'Eva i l'Adolfo no els vaig tenir com a professors, però sí que són dels coneguts.


_____________________________________

I fins aquí l’entrevista a l’Asun Burgos, moltíssimes gràcies pel teu respecte i entusiasme, estem molt agraïdes. Aquesta entrevista ens ha servit per obtenir un punt de vista respecte al nostre futur. Gràcies de nou!!!


________________________________________


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada