diumenge, 24 de gener de 2021

BEATRIZ COLMENERO, teleoperadora sanitària i estudiant el Grau de Disseny.

ENTREVISTA A BEATRIZ COLMENERO


Fa uns dies, la Noa Garcia i la Carolina Colmenero vam fer una entrevista a Beatriz Colmenero, una noia que actualment té 22 anys i que ha viscut al Prat de Llobregat tota la seva vida junt amb els seus pares. De petita, va estudiar al col·legi Josep Tarradellas i després va seguir el seu camí a l'Institut Salvador Dalí. En aquesta entrevista descobrirem la seva trajectòria i tot el que ha fet fins arribar a dia d’avui. Comencem amb les preguntes!


  La Beatriz treballant actualment


1.    Quin any vas acabar els teus estudis al Dalí?

Vaig deixar el Dalí l’any 2016, quan tenia 17 anys. Vaig entrar a l'institut a 1r de l'ESO i en vaig sortir quan vaig acabar 2n de Batxillerat.

 

2.    Què vas fer només acabar els estudis al Dalí ? (estudis , feina )

Quan vaig acabar els estudis e batxillerat, vaig fer un cicle superior de Disseny i gestió de la producció gràfica perquè encara no tenia clar què volia fer en el futur, a què em volia dedicar realment; llavors vaig provar amb un cicle per veure si m'agradava abans de decidir-me a anar a la universitat. A més a més, compaginava els estudis treballant a Rètol Disseny, que és un taller de disseny gràfic. Un cop vaig  deixar aquest treball vaig començar en el Mail Boxes.

 

3.    Quin propòsits acadèmics i/o laborals tenies quan hi eres?

El que volia realment des que estudiava al Dalí era fer la carrera de matemàtiques perquè m'agradaven molt i treia bones notes, però tot i així , no ho tenia del tot clar.

 

4.    Has acabat fent el que volies?

Sí, perquè volia una carrera que compaginés les matemàtiques i el dibuix tècnic/ disseny. Aleshores em vaig enfocar en aquestes matèries i ho vaig acabar fent. Els estudis els faig en una universitat privada que es diu Elisava. És un lloc on aprens i t'hi sents molt a gust. 


 

5.    De què treballes actualment? En què consisteix la teva feina ? T'agrada?

 

Malgrat la situació que estem vivint, he pogut trobar un treball relacionat amb la COVID-19: teleoperadora sanitària. Aquesta feina consisteix bàsicament a trucar a la gent que pateix aquesta malaltia o es necessita fer la prova. A més, també serveix per rastrejar i controlar que tothom segueix-hi  bé el protocol. No és el treball que m'esperava, però m'agrada perquè puc compaginar la feina amb els seus estudis i econòmicament està bé.

 

 

 

6.    Has sentit que el Dalí t'ha ajudat en el teu desenvolupament acadèmic i personal ? Com?

No del tot, ja que al final només he utilitzat tres de les assignatures que hi vaig cursar per fer el que em dedico avui en dia, que són: Dibuix tècnic, Matemàtiques i Física; tot i així, també recordo la matèria d'Educació física. Em va ajudar molt en el meu desenvolupament físic, gràcies sobretot a l’ajuda del Marcel Rodà, el professor que vaig tenir.

 

7.    Tens algun record especial de la teva estada al Dalí ? En recordes alguna anècdota ?

 

Sí, en tinc moltes. Per exemple, el viatge a Itàlia  i la graduació de 4t ESO. A nivell acadèmic, me'n recordo d'un professor substitut que es deia Àngel i que va fer que s'ho passés molt bé a les classes d'anglès. 

De fet, em venen a la memòria un munt d'anècdotes. Una que també destacaria té a veure amb el professor Adolfo. Sempre, quan arribava  a classe, mirava la llista i sempre em preguntava a mi la primera, la Bea. Jo li contestava sempre dient que no sabia la resposta... I així van anar passant els dies fins que un dia l'Adolfo em va dir de cop i volta: Beatriz, vostè sap alguna cosa? I jo li vaig tornar a repetir que no, que no ho sabia.

 

La Beatriz amb companys i companyes de promoció

8.    Quina assignatura recordes que t'agradaven més? 

 

El que em va agradar més va ser practicar el hoquei amb patins, amb el professor Marcel Rodà. Una altra que m'agradava van ser les matemàtiques i m'agradaven tant que vaig fer les dues, les de social i les del científic. Per últim, també recordo que em va agradar fer Dibuix tècnic amb la Lali.

 

9.    Com recordes la teva classe de 1r batxillerat?

 

Crec que va ser una de les millors classes de la meva vida perquè vaig coincidir amb tos els meus amics i per això, a part d'aprendre, rèiem moltíssim i ens ho passàvem genial. Era un motiu més per anar a classe motivada.

 

 La Beatriz el dia de la seva graduació

 

Després de fer-li aquesta entrevista, ens vam quedar xerrant una mica més amb ella i ens va destacar que el que més troba a faltar del Dalí són els entrepans de la cantina, que de fet ja no està al Dalí. A dia d’avui està contenta amb el que fa i no es penedeix del camí que ha escollit.

Fins aquí la nostra entrevista a Beatriz Colmenero, esperem que us hagi agradat i la hagueu gaudit tant com nosaltres !!

Cap comentari:

Publica un comentari