dissabte, 2 de maig de 2020

GUILLEM BONET, Dinamitzador musical de La Capsa

El Pol Casas Estrach i el Pol Giménez Juárez, alumnes de segon d'ESO, van tenir l'oportunitat d'entrevistar Guillem Bonet, exalumne del Dalí, a l'exterior de La Capsa, el lloc justament on treballa. 


En aquesta captura el Pol Casas i el Pol Giménez en un moment de l'entrevista al Guillem BonetEl Guillem va acabar els estudis al Dalí l'any 2007. Al llarg de l'entrevista comenta els anys que hi va passar i els records que en té. Recorda, per exemple, que una de les assignatures que més li agradaven era Biologia, amb el Santi Olea i l'Albert Montori. També li agradaven molt la Física i la Química, i potser per això va començar a estudiar Enginyeria Química. 

Ara bé, la seva afició per la música ha fet que el final aquesta hagi estat també la seva sortida laboral, amb la qual es troba completament satisfet. Somriu convençut quan ho explica. Actualment treballa de Dinamitzador musical al centre de La Capsa, un projecte cultural i públic de l'Ajuntament del Prat. 

Quan li demanen què és el que més es va emportar del Dalí, explica que per una banda tots aquells anys van ser un gran aprenentatge per a la vida de demà, però que sobretot el que se'n va endur són bons amics i amigues, ja que moltes de les seves actuals millors amistats arrenquen d'aquella època. Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada